Prep Time | 10 minutes |
Cook Time | 60 minutes |
Servings |
henkeä
|
Ingredients
- 500 g lohifilettä
- 50 g tyrnijauhetta
- ripaus suolaa
- ripaus kalamaustetta
- 160 g punaleima emmentaljuustoa viipaloituna
- 6 dl perunoita kuorittuina ja lohkottuina
- 4 dl porkkanoita pestynä ja paloteltuna
- 2 kpl sipulia kuorittuna ja paloteltuna
- loraus rypsiöljyä
- ripaus perunamaustetta
- 200 g luutonta savukylkeä viipaloituna
- 1 kpl valkosipuli kuorittuina
Ingredients
|
|
Instructions
- Leikkaa lohifilee 4 annospalaan. Mausta tyrnijauheella ja suola-mauste seoksella. Kuori perunat, porkkanat ja sipulit sekä valkosipulit. Pyörittele juurekset ja sipulit öljy-mausteseoksessa.
- Laita leivinpaperille alimmaiseksi juusto, sen päälle juurekset, lohipala ja päällimmäiseksi savukylki. Sulje nyytti ja kiedo se vielä tiiviisti folioon. Kypsennä tyrni-lohinyytit grillissä tai hiilloksella reilu tunti. Avaa paketti päältä, tarjoa lisänä ruisleipää tai rieskaa.
Share this Recipe
Powered by WP Ultimate Recipe