Tyrni-lohinyytit

Print Recipe
Tyrni-lohinyytit
Tyrniherkkua Arktiset Aromit ry:n retkiruokakilpailusta
Course retkiruoka
Prep Time 10 minutes
Cook Time 60 minutes
Servings
henkeä
Ingredients
Course retkiruoka
Prep Time 10 minutes
Cook Time 60 minutes
Servings
henkeä
Ingredients
Instructions
  1. Leikkaa lohifilee 4 annospalaan. Mausta tyrnijauheella ja suola-mauste seoksella. Kuori perunat, porkkanat ja sipulit sekä valkosipulit. Pyörittele juurekset ja sipulit öljy-mausteseoksessa.
  2. Laita leivinpaperille alimmaiseksi juusto, sen päälle juurekset, lohipala ja päällimmäiseksi savukylki. Sulje nyytti ja kiedo se vielä tiiviisti folioon. Kypsennä tyrni-lohinyytit grillissä tai hiilloksella reilu tunti. Avaa paketti päältä, tarjoa lisänä ruisleipää tai rieskaa.
Share this Recipe
 
Powered by WP Ultimate Recipe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *